Számítógépes Fotóolvasás Tréning

Értékelés
 
Kedves Felhasználónk!
 
Ezt a tréninget felújítottuk. Az új anyagot a Mindennapi NLP tagsági oldalára helyeztük át.
Szeretettel várunk a tréning új oldalán.
 
Amennyiben már van hozzáférésed ehhez a tréninghez, a felújított anyaghoz természetesen INGYEN hozzáférést biztosítunk. Ha ezt szeretnéd, kérlek írj nekünk az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.
 
Ebben a tréningben hanganyag és prezentáció vezeti a résztvevőt keresztül a fotóolvasáson. 
  • A videók hossza: 91 perc
  • A gyakorlati videók hossza: 20 perc
  • Letölthető anyagok: hanganyag, prezentációk
  • Kérdezhetsz az oktatótól
  • Belső jegyzetet használhatsz
  • Online olvasási teszteket érhetsz el számos könyvhöz

  

Ezért a tanfolyamért önmagában is érdemes lesz belépned a saját online tantermedbe. Megtanulhatod a világhírű teljes elmés olvasási módszert, magyarul a villámolvasást számítógépen keresztül alkalmazni. Ráadásul megtudhatod, hogyan lehet előszerkesztett könyveket készíteni. És hogy a ne állj meg egy könyvnél, ebből az anyagból megismerheted a szintopikus olvasást is. 
 
Csak akkor ajánlom ezt a tréninget, ha már ismered a villámolvasást. Ha nem ismered, egy lehetőség lehet a Villámolvasás Videótréning.
 
Nyújtsd ki a kezed az interneten lévő több  százezer ingyenes könyv felé, vagy vásárolj pár ebook-ot, és kezdj bele egy újfajta tanulásba, egy rendkívül izgalmas és teljesen más személyiségfejlesztésbe, amilyet még nem csináltál azelőtt.
 
A fotóolvasás sebessége számítógépen valóban szédületes. Másodpercenként legalább 15 oldalt olvashatsz így - de 30 is menni fog, ha akarod. Bármekkora könyvgyűjteményed is van, nem fog gondot okozni. 
 
Ne feledd azonban, hogy az összes így olvasott könyv a tudattalanodba kerül. Aktiválás nélkül nincs rá biztosíték, hogy az eszedbe jut belőle valami. Ugyanakkor erőteljesen számíthatsz a spontán aktivációra, amely egyszerre lehet meglepő és észrevétlen.
 
Vezetett fotóolvasási gyakorlatok: Ebben az anyagban a rövid és közepes hosszúságú verzió elérhető, a számítógépes fotóolvasáshoz nem igazán szükséges ennél hosszabb lapozási fázis.
 
Ezt a tréninget termékcsomagban olcsóbban megvásárolhatod:
  
A lenti bevezető videót akkor tudod megnézni, ha regisztráltál, és be is vagy lépve!
Számítógépes Fotóolvasás - Bevezetés
Számítógépes Fotóolvasás - Bevezetés
Mi is az a számítógépes fotóolvasás, mi kell hozzá, hogy működik, és miért jó? Ez az, amit egy bevezetőben nem lehet elmondani, ezért csak pár szóban a lényeg.
Megnézem
A villámolvasás lépései számítógéppel
A villámolvasás lépései számítógéppel
A villámolvasás alapvető lépéseit is elvégezhetjük számítógépen, nem csak a fotóolvasást. Ez a rész ezzel kapcsolatban tartalmaz néhány tippet és ajánlást.
Megnézem
A képernyő beállítása
A képernyő beállítása
Milyen formátumokból választhatunk és hogyan kell beállítani a képernyőt, hogy a leghatékonyabb legyen a fotóolvasás?
Megnézem
A fotóolvasás lépései számítógépen 1.
A fotóolvasás lépései számítógépen 1.
A fotóolvasási fázis első 4 lépése a képernyőn. Mire ügyeljünk, mit csináljunk másképpen?
Megnézem
A fotóolvasás lépései számítógépen 2.
A fotóolvasás lépései számítógépen 2.
Ez a rész elsősorban a lapozásról szól. Hogyan érdemes lapozni, ha már egyszer beállítottad a képernyőt, és mi az ideális lapozási sebesség? Mire képes az emberi szem, mit tud a monitor, és a program, amivel olvasol?
Megnézem
Fotóolvasási gyakorlat
Fotóolvasási gyakorlat
Vezetett fotóolvasási gyakorlat. Normál hosszúságú papírkönyvekhez szánt anyag, a kb 5,5 perces lapozási fázist utasítások segítik. Számítógépes fotóolvasáshoz az 5,5 perc hosszú lehet, ötezer oldalt átlapozhatsz. Az anyagot meghallgathatod itt, és le is töltheted.
Megnézem
Fotóolvasási gyakorlat (rövidebb)
Fotóolvasási gyakorlat (rövidebb)
Vezetett fotóolvasási gyakorlat. Rövidebb papírkönyvekhez szánt anyag, a kb 3,5 perces lapozási fázist utasítások segítik. Számítógépen ez az idő is bőven elegendő több ezer oldal átlapozására. Az anyagot meghallgathatod itt, és le is töltheted.
Megnézem
Előszerkesztett könyvek
Előszerkesztett könyvek
Ha már tudjuk szerkeszteni a könyveket, használjuk ki az ebben rejlő óriási lehetőséget. Ebből a fejezetből érheted el az online kitölthető olvasási teszteket is.
Megnézem
Szintopikus olvasás
Szintopikus olvasás
A számítógépes fotóolvasásnál fontos megismerned a szintopikus olvasást, vagyis azt, hogyan érdemes több könyvet egyszerre feldolgozni.
9.880 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.
9.880 Ft