A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele

Értékelés

 

Tréning részletek:

  • Videók hossza: 21 perc
  • Letölthető anyagok: prezentációk, feladatlap, esettanulmány
  • Kérdezhetsz az oktatótól
  • Belső jegyzetet használhasz

 

 

 

 

 

 

Hogy mi az az NLP? Az egyik leghíresebb személyiségfejlesztő módszer, amely különösen hatékony a kommunikáció és a célkitűzés területén.

 

Az NLP 7 célkitűzési kritériumot állított fel az érdemes és elérhető céloknak.

 

Érdemes megtapasztalni, mi történik, ha egy komolyabb célodat - már ha van neked ilyen - rendesen átgondolod a 7 pont szerint. Néhány egyszerűbb feltételnek nem túl neház megfelelni, de van egy pár, ami már alaposan próbára teheti a tervezési képessségünket vagy a kreativitásunkat.

 

Szó esik néhány könnyen megérthető kritériumról, amelyről azt gondolnák: de hisz ez teljesen evidens! Sajnos azonban nem mindig van így. Ha Te mégis úgy találod, a Te célod eleve megfelel néhány feltételnek, akkor ezt vedd egyszerűen megerősítésnek: igen, eddig jó! Aztán pedig ugorj a következő feltételre, és vizsgáld tovább a célodat.

 

Vannak összetettebb feltételek, amelyekkel nem is olyan egyszerű egyeztetni a célunkat. Biztos, hogy az a cél, amit el akarsz érni, az a Te saját célod? Biztos, hogy akarod? És mi lesz, ha eléred? Örülni fogsz neki? Egyáltalán honnan fogod észre venni, hogy elérted? És mit szólnak majd hozzá a többiek?

 

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések útján tűzheted ki sziklaszilárdan a céljaid az NLP segítségével. Ha már fogalkoztál ezzel a gyakorlattal, akkor biztosan tudod, hogy néha 20 perc alatt kitűzhető egy cél, van azonban pár olyan eset, amikor napokig agyalunk rajta, vajon mit is kellene kezdenünk, hogy minimalizáljuk a kockázatot és a lehető legnagyobbra növeljük az esélyünket a sikerre.

 

Ha fontos vagy saját magadnak, ha vannak igazán nagy céljaid, ha mersz nagyot álmodni, akkor az NLP 7 célkitűzési kritériumát mindenképpen ismerned kell.

 

Bár a kritériumok egyértelműek és jól megfogalmazottak, a saját célunkkal kapcsolatban sokszor elakadhatunk, mert a kérdésekre nem mindig egyszerű megtalálni a válaszokat. Ha Te is elakadnál, ne félj, nem vagy egyedül, szívesen segítek Neked. A videó alatt lehetőséged van kérdéseket feltenni.

 

Mielőtt belevágnál ebbe a gyakorlatba, jó, ha van egy megfelelően felállított, stabil értékrended. Az "Indulj el" Célkitűző Videotréning segítségével ezt is elvégezheted.

 

Felkészültél? Akkor rajta!

 

 

 

 

 

 

A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele - Bevezető
A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele - Bevezető
Az NLP féle célkitűzésről szóló videó bevezető része.
Megnézem
A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele
A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele
Vegyél hát elő egy számodra FONTOS CÉLT. Lehetőleg legyen valami nagy, amivel jelentős pozitív változást érhetsz el az életedben. Ezt ÍRD LE az online felületen a jegyzettömbbe, vagy egy darab papírra, aztán indítsd el a videót, és figyeld meg, hogyan alakul át pontról pontra célod az NLP 7 feltételének megfelelően, és vedd észre, hogyan kerülsz Te is egyre KÖZELEBB a célodhoz. Hajrá!
2.880 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.
2.880 Ft