A Pick Four módszer

Értékelés

Tréning részletek:

  • Videók hossza: 15 perc
  • Letölthető anyagok: prezentációk, tippek, nyomtatható napló oldalak
  • Kérdezhetsz az oktatótól
  • Belső jegyzetet használhasz

 

Zig Ziglar és Seth Godin elgondolása alapján született meg a rendkívül gyakorlatias és könnyen használható módszer, amely azonban próbára teheti szervezőkészségedet, és remek időgazdálkodási kihívás is egyben.

 

Képes vagy egyidejűleg 4 különböző célodra koncentrálni hosszabb időn keresztül? A 12 héten keresztül tartó program épp elég hosszú ahhoz, hogy komolyabb eredményeket mutathass fel és valós fejlődést érj el az életedben, ugyanakkor elég rövid ahhoz, hogy ne unj rá, hanem ellenkezőleg, folyamatos motivációt biztosítson a teljes intervallumban.

 

Az online felületen található egyszerű jegyzettömb is alkalmas lehet a célkitűzési projekt naplózására, és használhatod a letölthető és kinyomtatható oldalakat is.

 

 Van 4 fontos célod? Hajlandó vagy ezért a 4 célért belevágni egy 12 hetes kalandba? Ez a videotréning segít a felkészülésben, megismerheted, hogyan kell vezetned a hozzá kapcsolódó speciális célkitűzési naplót.

 

A következő 12 hét pedig igazi meglepetésekkel is szolgálhat a számodra a saját képességeiddel és kitartásoddal kapcsolatban.

A Pick Four módszer - Bevezető
A Pick Four módszer - Bevezető
Mi az a Pick Four módszer és mire számíthatsz, ha elkezded használni? Megtudhatod ebből a bevezetőből.
Megnézem
A Pick Four módszer
A Pick Four módszer
4 célra lesz szükséged, ha ezt a módszert akarod alkalmazni. Remélem, van egy rakás célod összeírva, amelyekből most kedvedre válogathatsz. A videóból megtudhatod, hogy MILYEN célokkal működik jól ez a stratégia, és megmutatom Neked a naplót is, amely a célkitűzés cselekvési fázisának egyik legjobb eszköze.
2.880 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.
2.880 Ft