Tudatos Villámolvasó

A hagyományos olvasás és villámolvasás között az első nagy különbség, hogy minden alkalommal pontos célkitűzésre van szükség a könyvhöz. Ez akkor működik jól, ha alapból is megvannak a céljaink az élet különféle területein. Ez a csomag tartalmazza a Villámolvasás, a Számítógépes Fotóolvasás anyagát, valamint három különboző célkitűző tréninget is.

 

Az öt tréning együttes vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

 

Eredeti ár:  36 400 Ft

Kedvezményes ár: 29 120 Ft

 

 További kedvezmény:

A csomag vásárlása után az oldalon lévő összes tréning árát 30 napon keresztül 10% árengedménnyel kínálja neked a rendszer.

 

Ez egy nagy mennyiségű információt, rengeteg gyakorlatot tartalmazó tréningcsomag. Tartalmaz 3 célkitűző tréninget, és a 2 villámolvasás kurzust is.

 

Részletes tartalom:

- Indulj el! - Célkitűző Videótréning

- A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele

- Pick Four

- Villámolvasás Videótréning

- Számítógépes Fotóolvasás Tréning

 

A 3 célkitűző tréninget bármilyen, személyes célodhoz felhasználhatod.

A célkitűzésben való jártasságod komoly alapot ad a villámolvasás sikeres alkalmazásához is, hiszen a teljes elmével történő olvasást és magát a fotóolvasási fázist is alapjaiban a célok irányítják.

 

A Számítógépes fotóolvasás a hab a tortán. Ez az anyag nem csak azt mutatja meg neked, hogy vihetsz be egy elektronikus könyvet pár másodperc(!) alatt a tudattalan elmédbe, hanem megtanítja neked az előszerkesztett könyvekben és a szintopikus olvasási gyakorlatokban rejlő óriási lehetőséget.

 

 

29.120 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.