Tudatos Célkitűzés csomag

Mi ez a tréningcsomag?

Vásárold meg a három tréninget együttígy  15% árengedményt adunk.

 Eredeti ár: 11 640 Ft

A tréningek együttes ára: 9 880 Ft

Megtakarítás: 1 760 Ft

További kedvezmény:

 A csomag vásárlása után az oldalon lévő összes tréning árát 30 napon keresztül 10% árengedménnyel kínálja neked a rendszer.

Tudatos Célkitűzés csomag 3 videótréninget tartalmaz. "Az Indulj el" c. tréning egy jól felépített alap célkitűzési feladatsorozaton vezet keresztül, "A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele" c. anyag az NLP által megfogalmazott 7 célkitűzési kritérium használatáról szól, a Pick Four pedig egy speciális célkitűzési napló mentén segítségével elvégezhető 12 hetes programot mutat be.

A nagyobb lélegzetű "Indulj el" tréning során a feladatokat végrehajtva a következőket teheted meg:

  • Átgondolod, hogy mik azok a dolgok, amelyek fontosak a számodra az életben, és elgondolkozol rajta, vajon van-e belőlük elég neked ebben a helyzetben.
  • Meghatározod a saját személyes értékrended a számodra első 5 legfontosabb dolog alapján.
  • Kapsz egy életkereket (kinyomtatható, vagy lemásolható), és megmutatom neked, hogyan tudod rajta ábrázolni ezt az 5 értéket. Kis színezgetős gyakorlat, elgondolkodtató és tanulságos. Egy pillanatkép arról, hogy milyen jó neked. -
  • Miután tisztán látod, hogy milyen a jelenlegi helyzeted, és milyennek kellene lennie, ezután összeírhatsz egy pár tucat olyan lehetőséget, amelyet érdemes volna megpróbálnod. Például megtanulni egy nyelvet, megismerni valakit vagy egy kis anyagi biztonságot teremteni, esetleg egy kutyát venni. Ki tudja? Ezek lesznek a céljaid.
  • Ezek után pedig a nagy csomó cél közül kiválaszthatsz egyet, ami neked a legfontosabb. Ezt nem én fogom megmondani, hogy melyik az, hanem Te döntöd el. Ez lesz a kiválasztott célod.
  • Az utolsó lépésben egy jól bevált célkitűzési stratégiát eresztünk rá a célodra, és megnézzük, mi lesz belőle. Ez a stratégia a S.M.A.R.T.E.R., amely során 7 feltétel szerint vizsgálhatod meg és alakíthatod át az eredeti célod. Ez valami olyasmit jelent, hogy kicsit át kell fogalmazni a mondatot (hogy mit akarsz) és sokkal pontosabban meg tudod tervezni, mit és hogyan és mikor fogsz csinálni, hogy a lehető leghamarabb megszerezd azt a dolgot.

"A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele" videós tréning során:

Észreveheted majd, hogy vannak összetettebb feltételek, amelyekkel nem is olyan egyszerű egyeztetni a célunkat. Biztos, hogy az a cél, amit el akarsz érni, az a Te saját célod? Biztos, hogy akarod? És mi lesz, ha eléred? Örülni fogsz neki? Egyáltalán honnan fogod észre venni, hogy elérted? És mit szólnak majd hozzá a többiek? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések útján tűzheted ki sziklaszilárdan a céljaid az NLP segítségével.

Ha már fogalkoztál ezzel a gyakorlattal, akkor biztosan tudod, hogy néha 20 perc alatt kitűzhető egy cél, van azonban pár olyan eset, amikor napokig agyalunk rajta, vajon mit is kellene kezdenünk, hogy minimalizáljuk a kockázatot és a lehető legnagyobbra növeljük az esélyünket a sikerre.

Ha fontos vagy saját magadnak, ha vannak igazán nagy céljaid, ha mersz nagyot álmodni, akkor az NLP 7 célkitűzési kritériumát mindenképpen ismerned kell.

 

Zig Ziglar és Seth Godin elgondolása alapján született meg a rendkívül gyakorlatias és könnyen használható "Pick Four" módszer, amely próbára teheti szervezőkészségedet, és remek időgazdálkodási kihívás is egyben.

Képes vagy egyidejűleg 4 különböző célodra koncentrálni hosszabb időn keresztül? A 12 héten keresztül tartó program épp elég hosszú ahhoz, hogy komolyabb eredményeket mutathass fel és valós fejlődést érj el az életedben, ugyanakkor elég rövid ahhoz, hogy ne unj rá, hanem ellenkezőleg, folyamatos motivációt biztosítson a teljes intervallumban.

9.880 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.