Teljes gyermekrajz csomag

 

 

 

 

Hogyan tanítsuk gyermekeinket rajzolni, akár már 1 éves kortól, a jobb agyféltekés kreativitás módszerének segítségével?

Kinek szól ez a videóanyag?

Első sorban az 1-10 éves korú gyerekek szüleinek.
A videó arról szól, hogy rajzoljunk együtt gyermekeinkkel, hogy tanítsuk őket rajzolni, hogyan fejlesszük rajzkészségüket, hogyan fejlesszük kreativitásukat?
A hangsúly a közös rajzoláson van.

Joggal felmerülhet a kérdés az olyan felnőttekben, akik azt hiszik magukról, hogy ők nem tudnak rajzolni: „Vajon képes leszek-e tanítani gyermekemet?” A válaszom egyértelműen igen. Ezek a rajzfeladatok egy felnőtt számára nem okoznak problémát. A videóanyag arra szolgál, hogy megtanítom a szülőt arra, hogyan tanítsa rajzolni a saját gyermekét.

Nem szükséges minden nap rajzolni a gyerekkel, elég heti egyszer, kétszer közösen leülni. Az időtartamnak sem kell nagyon hosszúnak lennie. A szülő részéről kb. 15 perc előkészületet jelent, ami legfőképp a videóanyag egyes fejezeteinek megnézéséből áll.

 

Mit tartalmaz a videóanyag?


A videóanyag három részből áll. Külön foglalkozik az 1-3 éves (bölcsis korosztály), 3-7 éves (ovis korosztály) és a 7-10 éves (kisiskolás korosztály) rajztanításával.

 

 

 Vásárold meg a három tréninget együtt, így  15% árengedményt adunk.

 

Eredeti ár:  26 400

A csomag ára: 22 440 Ft

A megtakarítás: 3 960 Ft

További kedvezmény:

A csomag vásárlása után az oldalon lévő összes tréning árát 30 napon keresztül 10% árengedménnyel kínálja neked a rendszer.

22.440 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.