Dupla Villámolvasás

Kedves Felhasználónk!

 
Ezt a tréninget felújítottuk. Az új anyagot a Mindennapi NLP tagsági oldalára helyeztük át.
Szeretettel várunk a tréning új oldalán.
 

Amennyiben már van hozzáférésed ehhez a tréninghez, a felújított anyaghoz természetesen INGYEN hozzáférést biztosítunk. Ha ezt szeretnéd, kérlek írj nekünk az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.

A Villámolvasás Videótréning önmagában is izgalmas lehetőséget tartogat a számodra, ha azonban a Számítógépes Fotóolvasást is megtanulod, az információt fénysebességgel viheted a tudatodba.

A Villámolvasás Videótréning az alaptréning, amely lépésről-lépésre, sok gyakorlattal és letölthető anyaggal segítve megtanítja neked a teljes elmével történő olvasást. A papírkönyvek fotóolvasása 3-4 perc alatt megtörténik, így ez óriási előrelépés az információszerzés terén. Érdemes ezt jó alaposan begyakorolni, ehhez speciális olvasási tesztjeink is vannak.

Amikor már jól megy a fotóolvasás, akkor egy újabb hiperugrásra is felkészülhetsz: ez a Számítógépes Fotóolvasás. Amíg egy papírkönyv 3-4 perc, addig egy elektronikus könyv csupán 10-20 másodperc, ráadásul a lapozásért jóformán semmit sem kell tenned. Nem csak a sebesség, a minőség is növekszik. A hozzáférhető könyvek száma óriási. A két tréning bőséges tudást és rengeteg gyakorlási lehetőséget tartalmaz kezdő és haladó villámolvasók számára is.

A két tréning együttes vásárlása esetén 15% kedvezményt biztosítunk.

 

Eredeti ár:  28 760

A csomag ára: 24 440 Ft. 

 

További kedvezmény:

A csomag vásárlása után az oldalon lévő összes tréning árát 30 napon keresztül 10% árengedménnyel kínálja neked a rendszer. 

 

A tréningek oldalai:

24.440 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.