Teljes NLP Online Tréningcsomag

A Teljes NLP Online Tréningcsomag tartalmazza a Turbó Kommunikáció című 14 részes online tréninget, valaminz az Online NLP Tanfolyam című, 42 részes oktatóanyagot.

Mindkét tréning ritmusát az email-ekben érkező tananyag adja meg. A Turbó Kommunikáció kéthetes, az Online NLP Trénig hat-, illetve tizenkét hetes változatban érhető el. Ez a csomag tehát választásod szerint nyolc vagy tizennégy héten keresztül tartó levélsorozat formájában vehető igénybe.

Természetesen a levélsorozaton túl teljes és korlátlan hozzáférést kapsz az online tantermi rendszerünkben elérhető összes audió anyaghoz, prezentációkhoz és letölthető anyagokhoz. Kérdéseidet felteheted az oktatónak, belső jegyzeteket készíthetsz - egyszóval full extrás hozzáférésed lesz a tananyaghoz.

 

Figyelem, ez egy hatalmas tudásanyag, nem elég végignézni, a gyakorlatokat meg is kell csinálni, ha valóban jártasságot akarsz szerezni az NLP-ben.

Ezzel az anyaggal hónapokon keresztül tudod fejleszteni a kommunikációdat és a személyiségedet.


A tréningcsomagban szereplő oktatóanyagoról bővebb információt az adott tréningek oldalain találhatsz:

Turbó Kommunikáció

 

Online NLP Tanfolyam

 A két tréning együttes vásárlása esetén 15% kedvezményt biztosítunk.

A tréningek összértéke:  43 880 Ft

A csomag ára: 35 100 Ft 

További kedvezmény:

A csomag vásárlása után az oldalon lévő összes tréning árát 30 napon keresztül 10% árengedménnyel kínálja neked a rendszer.

35.100 Ft
jegyzet
Online jegyzet készíthető-e a tananyaghoz vagy sem.
Melléklet
Írásos segédlet tartozik-e a tanagyaghoz vagy sem.
kérdés
Kérdések feltehetőek-e az előadónak vagy sem.