1 okkal több, hogy megismerd az NLP-t

Még 1 napig bevezető áron kapható az Online NLP Tanfolyam.

 

Az elmúlt három napban közzétettem három cikket az NLP-ről, amelyekben felsoroltam 4+3+2=9 érdekességet az NLP-ről.

 

Mivel már csak egyetlen napig érhető el az Online NLP Tanfolyam bevezető áron az Önképző Videók oldalain, és mivel a 9 nem elég kerek, még egy NLP-s dologról írok.

 

 

 

Az NLP rólad szól

Ha elkezdesz NLP-vel foglalkozni, akkor semmiféle külső dologgal nem fogsz megismerkedni, csakis belső dolgokkal.

Ha a célkitűzést tanulod, a saját céloddal fogsz dolgozni.
Most épp mi a célod? Tanulni vágysz? Akarsz egy új autót? Vagy el akarod adni a régit? Házasodni készülsz? A gyereked problémáját akarod megoldani? Le akarsz fogyni? Több pénzre vágysz? A gyakorlatok során pontosan ezekkel a célokkal fogsz foglalkozni.

 

Ha erőforrásokat gyűjtesz az Életfonaladon, akkor pont azt fogod megtalálni, ami gyerekkorodban valóban ott volt neked.
Ha például kiskorodban mindig elérted, amit akartál, mert minden határon túl kitartó voltál, akkor ezt a kitartást, mint erőforrást fogod rögzíteni valahol a múltban.
Ha a jövőbe viszed ezt az erőforrást
, akkor a saját jövődhöz csatolod ezt a kitartást, és talán pontosan tudni fogod, mikor és hol lesz rá szükséged.

 

Ha rossz szokásokat fogsz “süttyölni”, akkor attól a rossz szokásodtól szabadulhatsz majd meg, amely tényleg jelen van az életedben.
Ha a körmöd rágod, attól. Ha dohányzol, attól. Ha semmilyen rossz szokásod nincs, akkor erre a gyakorlatra nem lesz szükséged. (De azért ezt nem veszem be.)

 

Ha a korlátozó hiedelmeidet akarod támogató meggyőződéssé alakítani, akkor először találnod kell egy meglévő korlátozó hiedelmet az életedben.
Ha azt hiszed, rossz a világ, akkor azt. Ha szerinted minden férfi csak azt akarja, vagy a nőkkel úgyis befürdesz, akkor azt. Ha azt hiszed, sosem fogsz kimászni az adósságból, hát akkor azt. Csakis a saját hiedelmeiddel fogsz dolgozni. Pont olyan támogató meggyőződést alakítasz majd ki, amilyenre vágysz.

 

Úgysincs még egy olyan ember ezen a világon, mint te. Csak te tudhatod, mit akarsz valójában. Pont ezért jó az NLP, mert folyamatosan ezzel fogsz foglalkozni, magaddal, a problémáiddal és céljaiddal - az életeddel.

 

Megteheted ezt másképpen is, elkezdheted bármikor, de ha az NLP-vel akarsz indítani és most, akkor emlékeztetlek rá, hogy

ma éjfélig
bevezető áron
vághatsz bele az
Online NLP Tanfolyamba,


amely kifejezetten személyes használatra lett kialakítva. Remekül tudod majd használni a saját életedhez. Ha ma éjfélig rendeled meg, nem csupán bevezető áron juthatsz hozzá a teljes anyaghoz, hanem ajándékot is kapsz hozzá.

Érdekelnek a részletek?

Kattints ide!

Online NLP Tanfolyam