2 különleges dolog, amit megtehetsz az Életfonaladdal

 

Még 2 napig bevezető áron kapható az Online NLP Tanfolyam.

 

Tudod, mi az Életfonál? Egy modell, amely az időhöz való viszonyodat tükrözi.

 

Az NLP alapvető működési mechanizmusa, hogy modelleket hoz létre a világról, a személyiségedről, problémáidról és céljaidról - tulajdonképpen mindenről. Ez egyrészt metaforikus gondolkodás, másrészt egy nagyszerű eszköz a változásra.

 

Ha például úgy érzed, akadályok állnak előtted, és ezért nem jutsz előre az életedben, akkor hogyan tudnád ezt a dolgot megjeleníteni szimbolikus módon? Mondjuk elképzelsz egy árnyas erdei utat, ahol keresztben kidőlt, vastag fák fekszenek előtted, amelyeken nem tudsz átmászni. Ez a modell. Ha megfelelő részletességgel, lehetőleg minden érzékszervi csatornádat használva képes vagy ezt a modellt megjeleníteni, akkor az összekötés a modell és a valóság között erőteljessé válik. Ezek után az NLP rendkívül elegáns és játékos módon már csak a modellel foglalkozik. Például elképzeled, hogy az előtted fekvő fák szétkorhadnak, és az út felszabadul előtted. Itt persze az NLP rendkvívül gazdag eszköztára áll a rendelkezésedre, rögzítések, belső erőforrások, szubmodalitások, vagy az Életfonál. S a legnagyszerűbb az egészben, hogy a modell változása visszahat arra, amelyből létrehoztad: magára a valóságra, vagyis a problémádra. S az akadályok lassan eltűnnek az utadból.

 

Az Életfonál az időről alkotott modell. Mivel mindannyian más és más módon gondolunk az időre, ezért az Életfonalunk is legalább annyira különbözik, mint az ujjlenyomatunk vagy a világképünk. Az Életfonál legtöbbször gyönyörűen, színesen és fényes íveli át a teret előttünk (vagy mögöttünk), és ezer apró jellemzővel bír, amelyből következtethetünk arra, hogy hogyan élünk az időben. Ha azonban egyszerű számegyenessé változtatjuk azt, igazán különleges dolgokat tehetünk meg a segítségével.

 

Csak kettőt említek ezek közül.

 

1. A múlt kincsei

A múltadban jelentős mennyiségű értékes erőforrás van. Gyerekként más szemmel láttad a világot, kíváncsi voltál, lelkes, játékos, fáradhatatlanul kitartó. Mindannyian számtalan pozitív erőforrást és belső állapotot találhatunk a múltunkban, amelyekről azt gondoljuk, azóta már feledésbe merültek, kihaltak, elmúltak. Valójában ugyanúgy ott vannak - az emberi idegrendszer nem felejt, csak mélyre temet dolgokat.

 

Nos, az NLP Életfonal modelljét használva visszamehetsz a múltba, és megkeresheted ezeket az erőforrásokat. Sőt, lehetőséged van a rögzítés nevű technikával megragadni ezeket a pillanatokat, és átvenni belőlük a pozitív erőforrást. S ha ezt megteszed, visszasétálhatsz vele a jelen pillanatba, hogy ismét kreatív legyél, bátor vagy vidám.Mire van szükséged?

 

Ne gondold, hogy meditációs állapotban kell végrehajtani ezeket a gyakorlatokat! Az Életfonalas lépegetős gyakorlatok ereje nem ebben rejlik, sokkal inkább a rögzítésekben, és ezek tökéletesen működnek éber állapotban is.

 

2. Utazások más Életfonalakon

 

Ha már egyszer képesek vagyunk lefektetni a földre az Életfonalunkat, azokon hasznos erőforrásokat gyűjteni, és egyéb izgalmas dolgokat művelni, miért ne tennénk ezt meg valaki másnak az Életfonalán is? Számos NLP gyakorlat van, amelyhez nem csak a saját Életfonalad használod fel. A Mély, Belső Átalakulás c. világhírű NLP-s belső utazás során a saját Életfonaladra lefektetheted a szüleid Életfonalát is, amelyek a fogantatásod pillanatában keresztezki a sajátodat. Az Életfonalak így ipszilon alakban fekszenek a földön. Aztán a szüleid Életfonalára lefektetheted az anyai és apai nagyanya és nagyapa Életfonalát is. Ekkor pedig már igazán különleges dolgokat is megtehetsz...

 

Nos, az Online NLP Tanfolyamnak részét képezik mindezek a dolgok: Az Életfonál előhívása és módosítása, a lépegetős gyakorlatok, az erőforrások gyűjtése rögzítéssel, mások Életfonalának felhasználása, és még nagyon sok izgalmas gyakorlat és technika.

 

Még két napig, vagyis
szeptember 4-ig
BEVEZETŐ ÁRON juthatsz hozzá
ehhez a különleges tanfolyamhoz:
ONLINE NLP TANFOLYAM

Online NLP Tanfolyam

Ha az NLP kommunikációs modellje is érdekel,
amely legalább ilyen izgalmas téma,
akkor pedig élvezni fogod a következő tréningcsomagot
TELJES NLP ONLINE TERMÉKCSOMAG

Teljes NLP Online Termékcsomag