Merülj bele az olvasásba
FOTÓOLVASÁSSAL

Villámolvasás Videótréning: 18 880 Ft

Számítógépes Fotóolvasás Tréning: 5 880 Ft

Ha a két tréninget együtt vásárolod meg,
jelenleg kedvezményes áron,  a 2 tréning ára
24 760 Ft  
helyett
21 760 Ft

 

Megjelent a Számítógépes Fotóolvasás Tréning, amely arról szól, hogyan tudod alkalmazni a fotóolvasást a számítógépeden. Egy könyv így csupán pár másodperc. Ha akarod, egy este elolvashatsz akár 40-50 könyvet is ezzel a módszerrel, DE ne feledd, hogy az információ a tudattalan elmédbe kerül, vagyis semmire sem emlékszel belőle - egy ideig. Amennyiben ugyanis aktiválod az anyagot, egyre több mindent felidézhetsz, sőt: ha sokat fotóolvasol egy idő múlva magától is felbukkanannak az elmédben különböző részek a könyvből. Ez a spontán aktiváció.

Ha Te még nem ismered a Villámolvasást, akkor nem biztos, hogy teljes értékűen tudod használni a tréning anyagát. Ez esetben jó szívvel ajánlom a teljes Villámolvasás Videótréninget

Hogy pontosan mire vagy képes ezzel a módszerrel, azt nem lehet tudni, mert mindenkinél másképpen működik. Vannak, akik konkrét sorokat, vagy bekezdéseket képesek felidézni, mások különösen mély megértést tapasztalnak a fotóolvasott könyveknél, és vannak, akik csak azért fotóolvasnak, mert élvezik, ahogy a hagyományos olvasást "életre kelti" a könyv lenyomata a tudattalanban.

Mindenesetre egy rendkívül különös, igen mély és talán a legszórakoztatóbb módja a személyiségfejlesztésnek a fotóolvasás, amit a számítógépes alkalmazás erőteljesen felgyorsít és megerősít.. Ha nem aktiválod a könyveket, a változás túlnyomó részben a tudattalanban fog megtörténni. Ez sokszor észrevétlen módon történik, így nem is gondolod, hogy a könyv hatott rád.

Válogass össze egy jó kis könyvtárat magadnak.
Gondold át alaposan, mire van szükséged. Legyen benne olyan, ami a céljaidhoz kell, amivel a problémáidat tudod megoldani, ami fejleszt Téged, amiből tanulsz, ami szórakoztat, és ami jót tesz a lelkednek.

Olvasd ezeket a könyveket rendszeresen, és ne foglalkozz az aktiválással. Éld az életed, tűzz ki célokat, kezdj el cselekdedni értük. Oldd meg a problémáid, fejlődj, és érezd jól magad a bőrödben. Legtöbbször eltelik egy bizonyos idő, amikor észreveszed az első jeleket, amelyek a könyvekre utalnak. Később már tudatosan válogatsz újabb könyveket vagy veszel elő néhány régi, megszokott olvasmányt, mert tudod, hogy mire számíthatsz.

Az online tantermi rendszerünkben bármikor belemerülhetsz a fotóolvasásba.
Rengeteg letölthető anyag, feladatlapok, prezentációk, videók, vezetett olvasási gyakorlatok és relaxációs anyagok várnak rád, és a kérdéseidet bármikor felteheted a videók alatt.

Gyere, és jelentkezz most!

Villámolvasás Videótréning: 18 880 Ft

Számítógépes Fotóolvasás Tréning: 5 880 Ft

Ha a két tréninget együtt vásárolod meg,
jelenleg kedvezményes áron,  a 2 tréning ára
24 760 Ft  
helyett
21 760 Ft

 

Ha szeretnéd igénybe venni ezt a kedvezményt, csak tedd a kosaradba és rendeld meg a két tréninget. Az automatikus visszaigazolást hagyd figyelmen kívül, a kollégáim hamarosan visszaigazolják neked a kedvezményes összeget.

 

Rengeteg a jó könyv! Kezdd el formálni Te is a személyiséged fotóolvasással.