Skype konzultáció - személyszre szabott megoldás

Ha úgy érzed, a videotréningeken túl szükséged van egy személyre szólóbb segítségre is, és nincs időd vagy lehetőséged személyesen felkeresni egy tanácsadót, vagy coach-ot, akkor hasznos lehet számodra, ha igénybe veszed Skype konzultációnkat.

 

Szűcs Tibor vagyok, én hoztam létre az Önképző Videók oldalt. Nézd meg a videókat, hiszen ha szeretnél velem beszélgetni, akkor mégiscsak jó tudnod, milyen vagyok. Egyébként kedves és jóindulatú vagyok, rendelkezem NLP mesteri oklevéllel, szeretem az embereket, és azt gondolom, tudom a megoldást a problémádra, vagyis érdemes beszélnünk róla.

 

Olvass el néhány visszajelzést rólam.

 

Ha van kedved hozzá, akkor egyszerűen egyeztess időpontot, és lehetőleg Skype-on keresztül felhívlak egy mindkettőnk számára csendes és nyugodt időben.

 

A jelentkezésről:
A beszélgetés díja: 5 000 Ft / óra
A legkisebb igénybe vehető időtartam fél óra (2 500 Ft)

JELENTKEZÉS:
Ha szeretnél részt venni Skype konzultáción,
írj Kovács Ágnesnek
az agi@onkepzovideok.hu
címre.
Vele egyeztetheted az időpontot és egyéb részleteket.

 

A Skype konzultáció lényege, hogy Te elmondod nekem, amit szeretnél, főként személyes célok vagy problémák tekintetében, én pedig elmondom a véleményem róla. Egy alkalom garantáltan elgondolkoztat mindkettőnket, ha rendszeresen beszélünk, akkor a beszélgetést tekinthetjük online life coaching-nak, ami annyit jelent, hogy mielőtt a nagyobb döntéseket meghozod az életedben, mindig megbeszéljük, hogy mit is csinálsz pontosan. Ez pedig célkitűzés. Ha nincsen olyan ember az életedben, akivel megbeszéled a dolgaid, akkor itt vagyok én Neked.
Előrebocsátom, hogy számos területen rendkívül keveset tudok a világról, úgy mint pénz, politika, sport, autóverseny, és harisnyakötés, én inkább a lelki dolgokkal foglalkozom, de persze a kettő nem zárja ki egymást.

 

Tanácsot nem szeretnék adni, mert nem biztos, hogy igazam van, de hasznos lehet megismerned a véleményem. Miért pont velem beszélnél erről? Először is kérlek, hogy olvasd el pár írásom, és csak akkor vedd igénybe a konzultációt, ha el tudod fogadni a gondolkodásmódomat.

 

Miért tudok segíteni?

 

Azt gondolom, remekül meglátom a megoldásokat a Te problémáidra, aminek az az oka, hogy én nem vagyok Te, kívülről látom az életed, így sokkal tárgyilagosabb és logikusabb minden, amit elmondasz nekem, mint ahogyan Te látod. Nekem ez könnyű, mert tudom, mit kellene tenned, és nekem csak el kell mondanom ezt, Neked viszont meg kelltenned. Ez nem mindig könnyű. Nehéz élethelyzetekre is van megoldás, de járhat lemondásokkal, és ezt nem mindenki vállalja.

 

6 hetes program

Ha Téged egy ennél komolyabb program érdekel, akkor nézd meg ezt az oldalt!

 

Ha kérdésed van, tedd fel!
Személyesen hozzám: tibi@onkepzovideok.hu
Időpontokkal kapcsolatban: Kovács Ágnes - agi@onkepzovideok.hu