Visszajelzések Skype konzultációról:

Már régebb óta kóstolgatom az NLP-t és az a nagyszerű, hogy mindig találok benne valami újat. A módszer tanulása közben sok kérdés felvetődött bennem, és ezért kértem Skype-os konzultációt. Az volt a legnagyszerűbb benne, hogy azonnal választ kaptam minden kérdésemre.
Szabó István

László Enikő vagyok, hivatalosan HR vezető, magánemberként life coach.
Mindkét munkához nélkülözhetetlenek az NLP módszerei, ezért áprilisban jelentkeztem egy online NLP alapképzésre Szűcs Tibor NLP mesterhez.
Mivel vidéken lakom és munkám miatt kevés a mozgásterem, egy online képzést tartottam a legkönnyebben kivitelezhetőnek.
Természetesen voltak fenntartásaim, a technikai kivitelezéssel kapcsolatban, hogy mennyire fog jól működni a számítógépem, a skype, stb.
Aggodalmam felesleges volt. A skype tökéletes eszköznek bizonyult egyéni konzultáció tartására. A segédanyagok azonnal átküldhetők, és így mindent ugyanúgy láttam mintha egy teremben kivetítették volna.
Természetesen egy jó konzultációhoz szükséges egy olyan profi előadó is, mint Szűcs Tibi. :)
Engem a 8 órás Skype konzultáció annyira meggyőzött, hogy magam is elkezdtem használni coachként, és bátran ajánlom bárkinek.
Jelenleg egy Amerikában élő hölggyel tartunk coach üléseket skypon. Ő is elégedett.
László Enikő

Az online konzultácio Tiborral, számomra hatalmas nyereség volt. Célratörő kérdéseivel gyorsan eljutottunk a probéma okáig, jo meglátásaival es okos tanácsaival rá is  segített a megfelelő útra. A tudása mellet a kedves és elfogadó hozzáállása is sokat jelentett. A segítség mellé még jó nagy adag magabiztosságot is kaptam tőle. Köszönöm Tibor, csak gratulálni tudok! J
Faluhelyine Gácser Zita

Visszajelzések Turbó kommunikációs tréningről:

Nagyon tetszett!1 e-mail és már kezdődhetett a tanulás.A hanganyag szórakoztató, vicces és nagyon laza.Így szinte bármit meg lehet tanulni!
Edina

Tetszett az online tanfolyam. :) Főleg azoknak ajánlom, akik még nem foglalkoztak önismerettel, kommunikációval, ők sok újdonságot megtudhatnak belőle. Én magáról az NLP-ről tudtam meg új, hasznos dolgokat. Tibor nagyon szimpatikus oktató, kellemes volt a Skype-os beszélgetés.
Fülöp Olga

Rövid, tömör, érthető. Ajánlom mind azoknak, akik barátkoznak az NLP-vel, és szeretnék, hogy fejlődjön a kommunikációjuk. Tibor nagyon segítőkész és közvetlen, senki ne hagyja ki a Skype konzultációt. Köszönöm!
Ágnes

Remek hangulatú, érthető, lényegre fókuszáló előadássorozat volt, amely a későbbiekben még nagy hasznomra lesz. Köszönöm a lehetőséget! :)
Balázs

Visszajelzések hírlevelekre, cikkekre:

Azt gondolom, hogy követni kell mindazt, ami megszületik bennünk !  A megérzések hatalmas segítségek, ahogy Te is az vagy Kedves Tibi! Köszönöm! Legyen nagyon szép napod!
Timi

Drága Tibi!
PONT ERRE volt most szükségem! Hálásan köszönöm!
Eszter

Köszönöm a hírleveleket!
Nagyon jó dolog "kis adagokban" emésztgetni nagy impulzusokat.  :)
Én nem várom őket, egyszercsak ott vannak és ez így jó nekem.
Köszi mégegyszer!
Z.

Kedves Tibi, elgondolkoztam. Minden nap bemegyek a szemben lévő kis boltba és kedves fiatalemberek fogadnak. Én semmit sem tudok róluk. Ők kedvesek velem, segítőkészek, szeretek is bemenni, mert jó érzéssel jövök ki. Én sosem beszélgetek velük, mert magamban arra hivatkozom, sietek. Mától nem fogok sietni. Mosolyomon kívül kedves szavakkal érdeklődöm irántuk. Köszönetem: Évi

Szia Tibi!
Már a 41. hírlevélnél tartunk, de meg kell mondanom őszintén, hogy nagyon hasznosnak tartom őket.
Nagyon értékes számomra mindegyik, meg is fogadom tanácsaidat.
A levél stílusával is elégedett vagyok, nekem pont megfelelő.
Bízom benne, még sok levél lesz! Én türelmes vagyok!
Üdvözlettel:
Gabi

Szia Tibi!
Őszintén szólva én azért iratkoztam fel a hírlevélre, mert olvastam az oldalon lévő írásokat és megfogott a bennük lévő humor. És úgy gondoltam, hogy ha többet nem is nyújt, csak néha mosolyt csal az arcomra, már megérte, hisz a nevetés a legjobb orvosság. De annyira megmozgatott a hírlevél, hogy azóta rengeteget gondolkodtam önmagamon, több enelpés könyvet is elolvastam és ráadásul mindezt úgy érte el, hogy közben jól is éreztem magam.
Összességében csak gratulálni tudok és várni a leveleket!
Minden jót!
Laci

Köszönöm Tibi!
Végre egy hirlevél amit szóról szóra végigolvastam.
Nekem tetszik!
Karesz

VISSZAJELZÉSEK ONLINE CÉLKITŰZŐ TANFOLYAMRÓL:

Szia Kedves Tibi!:) Amikor elhatároztam, hogy jelentkezni fogok a tanfolyamokra, még nem tudtam, hogy miből, hogyan fogom megvalósítani a vágyaimat, hogy minden tanfolyamon jelen lehessek. Kitűztem a CÉLT,és megvalósulni látszik nagy-nagy örömömre:)Lázán, ott leszek (részt veszek) mindegyiken:) Jóóó tudom, nem elég ott lenni:)Szóval, nálam nagyon működik a célkitűzés, az élet egyéb területein is. Ajánlani tudom mindenkinek, hiszen könnyebbé, szebbé válhat az életük:)ha egy kicsit is fogékonnyá válnak az NLP-iránt. Örülök, hogy ide tévedtem. Otti

A célkitűző tanfolyamot éppen abban a pillanatban nyertem meg tőletek, amikor a legnagyobb szükségem volt rá! Mire befejeztük meglett a diplomám, kiléptem egy számomra mérgező kapcsolatból, álláslehetőséget kaptam, szóval minden úgy történik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. És ezt nektek köszönhetem!Nagyon hálás vagyok! Kriszta

Kedves Tibi!
Számomra kicsit olyan volt ez a tanfolyam mint egy beavatási út.Igyekeztem végigjárni lépésről lépésre, és esélyt adni a céloknak......Érdekes volt tudatositani, mennyire megalapozatlanul műveltem én eddig a célkitűzést, és igy persze gyakran megtörténthetett, hogyha akadályokba ütköztem megálltam. Ebben a folyamatban most mindig volt, ami továbblenditsen. Mintha kezembe kaptam volna kicsit az életem. Már az a tény, hogy időben meghatározott hosszútávú céljaim vannak irányt és energiát ad.
Azt is tapasztaltam, hogy a halogatások az energiám zsilipjei. Vagyis, ha megteszem, azt amit eltoltam magatól, vagy már régóta tologatok, akkor erőt és kilátásokat nyerek. És szerettem a kreativ játékokat is.
Azt mondhatom, hogy az alapállásom változott az önmegvalósitással kapcsolatban. És egyfajta tudatosság felébredését szeretném nagyon megköszönni neked!
Számomra még nem ért véget a tanfolyam, bár már voltak sikerélményeim...
Amit nagyon szerettem, az az, hogy válaszoltál a leveleimre, hogy kérdezhettem, időnként megmutatkozhattam. Igy én is tanulom ezt a szép és pontos, személyreszabott, személyes figyelmet.:)
Örülök, hogy nem kell végleg elbúcsuzni és kapunk még leveleket.
Szeretettel: Ildikó

Kedves Tibi!
Ma értem a célkitűző tanfolyam végére ... ezt az utolsó szót igen nehezemre esett leirni, mert nem igaz. Nem befejeződött, hanem elkezdődött valami. Nem most, hanem hónapokkal ezelőtt.
Az életemre másképp tekintek ma. Idő kellett, mire a nehézségek feladatokká szelidültek (a feladatokat meg lehet oldani, a nehézséggel nem tudtam mit kezdeni), de ezen már korábban túljutottam.
Ami újat hozott számomra a tanfolyam, az az, hogy a "hadi"tervet HOGYAN dolgozzam ki. Rengeteg ötletet kaptam!!!
Nagyon tetszett az online változat!!! Megdolgoztatott. Akkor vettem elő, amikor időm volt, és annyi időt szántam rá, amennyi jól esett (és néha nem jól. "takaritottam", a szőnyeg alatt is).
Hálás vagyok az Égieknek, hogy nyáron "véletlenül" rábukkantam erre a tanfolyamra!
Nagyon köszönöm a tanfolyami leveleket, válaszaidat, amit kérdéseimre, kétségeimre küldtél! Sok szépet és sok jót kivánok Neked!
Marianna