Villámolvasás és Számítógépes Fotóolvasás
 Kedves Felhasználónk! Ezeket a tréningeket felújítottuk. Az új anyagot a Mindennapi NLP tagsági oldalára helyeztük át.Szeretettel várunk a tréning új oldalán. Amennyiben már van hozzáférésed ehhez a tréninghez, a felújított anyaghoz természetesen INGYEN hozzáférést biztosítunk. Ha ezt szeretnéd, kérlek írj nekünk az ugyfelszolgalat@mindennapinlp.hu címre.A Villámolvasás Videótréning önmagában is izgalmas lehetőséget tartogat a számodra, ha azonban a Számítógépes Fotóolvasást is megtanulod, az információt fénysebességgel viheted a tudatodba.A két tréning bőséges tudást és rengeteg gyakorlási lehetőséget tartalmaz kezdő és haladó villámolvasók számára is.Ha komoly céljaid vannak ezzel a módszerrel, ezt a csomagot célszerű választanod.A 2 tréning együtt 15% árengedménnyel, 24 440 Ft-ért érhető el, így 4320 Ft-ot takaríthatsz meg.


Tudatos Célkitűzés csomag
A Tudatos Célkitűzés csomag 3 videótréninget tartalmaz. "Az Indulj el" c. tréning egy jól felépített alap célkitűzési feladatsorozaton vezet keresztül, "A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele" c. anyag az NLP által megfogalmazott 7 célkitűzési kritérium használatáról szól, a Pick Four pedig egy speciális célkitűzési napló mentén segítségével elvégezhető 12 hetes programot mutat be. A 3 tréning együtt 15% árengedménnyel, 9 880 Ft-ért érhető el, így 1760 Ft-ot takaríthatsz meg.


Tudatos Villámolvasó csomag
Ez egy nagy mennyiségű információt, rengeteg gyakorlatot tartalmazó tréningcsomag. Tartalmaz 3 célkitűző tréninget, és a 2 villámolvasás kurzust is. Részletes tartalom: - Indulj el! - Célkitűző Videótréning - A sikeres célok 7 legfontosabb feltétele - Pick Four - Villámolvasás Videótréning - Számítógépes Fotóolvasás Tréning Az öt tréninget együttesen 20% árengedménnyel vásárolhatod meg 29 120 Ft-ért, a megtakarításod így 7 280 Ft lesz.


Mindent akarok - termékcsomag
Ha ezt a csomagot választod, akkor valószínűleg nem vagy kispályás. Ez a csomag ugyanis tartalmazza az oldalunkon aktuálisan elérhető ÖSSZES tréninget. Ennek megfelelően a tartalma a jövőben bővülni fog, és ezzel együtt az ára is magasabb lesz.A termékcsomag jelenleg 12 tréninget tartalmaz, amelyek értéke összesen 148 560 Ft. Ebből 25% kedvezményt biztosítunk, így a teljes csomagot 111 420 Ft-ért vásárolhatod meg, amely 37 140 Ft megtakarítást jelent a számodra.


Teljes jobb agyféltekés rajztanfolyam
Hogyan tanítsuk gyermekeinket rajzolni, akár már 1 éves kortól, a jobb agyféltekés kreativitás módszerének segítségével? Kinek szól ez a videóanyag? Elsősorban az 1-10 éves korú gyerekek szüleinek. A videó arról szól, hogy rajzoljunk együtt gyermekeinkkel, hogy tanítsuk őket rajzolni, hogyan fejlesszük rajzkészségüket, hogyan fejlesszük kreativitásukat? A hangsúly a közös rajzoláson van. A teljes oktatóanyag eredeti árából 15% kedvezményt kapsz, így 22 440 Ft-ért juthatsz hozzá, a megtakarítás 3 960 Ft.


Célkitűzés és Hiedelemátformálás
A célkitűzés tudatos szinten adhat irányt az életünknek. Néha azonban jelentős erőfeszítésekkel sem juthatunk előre, és ilyenkor legtöbbször a saját korlátaink állnak az utunkban: az önkorlátozó hiedelmek. Ez a csomag 3 célkitűző tréninget tartalmaz, és az Önkorlátozó Hiedelmek Átformálása c. videós gyakorlatsorozatot, így a jól felállított célodhoz megkapod az eszközt, amellyel a legmakacsabb akadályokból is erőforrásokat generálhatsz. Ha a 4 tréninget együtt rendeled meg, 15% kedvezménnyel, összesen 14 880 Ft-ért vásárolhatod meg, így 2 640 Ft-ot takaríthatsz meg.


Ez a csomag magában foglalja mindazokat az ismereteket, amellyel bármely korosztály megtanulhat rajzolni a jobbagyféltekés rajzolás módszerének a segítségével, és segít összehangolni a két agyféltekéd. Mit tartalmaz a videóanyag? A videóanyag öt részből áll. Külön foglalkozik az 1-3 éves (bölcsis korosztály), 3-7 éves (ovis korosztály) és a 7-10 éves (kisiskolás korosztály) rajztanításával, továbbá tartalmazza a jobb agyféltekés portrérajzolás teljes módszerét. Szintén tartalmazza a bal és jobb agyfélteke összehangolásáról szóló anyagot.


Portrérajzolás és agyféltekék összehangolása
Ebben a csomagban a jobb agyféltekés rajzolás alapjait bemutató "Hogyan rajzoljunk élethű portrét?" és az ezt remekül kiegészítő, de önmagában is rendkívül jól használható "Hogyan hangoljuk össze két agyféltekénk működését" c. videótréningeket találhatod. A két tréninget együtt 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg, 28 800 Ft-ért. A megtakarítás 7 200 Ft. A csomag vásárlása után az oldalon lévő összes tréning árát 30 napon keresztül 10% árengedménnyel kínálja neked a rendszer.


Kommunikáció és hiedelemátformálás
Ez a tréningcsomag az NLP kommunikációs modelljét adja át, és hogy ne ütközz belső akadályokba, a hiedelemátformálással is foglalkozhatsz.A Turbó Kommunikáció tréning egy speciális audio-tréning. Az anyagokat a saját online felületeden éred el. Egy 14 napon keresztül tartó email sorozat segíti a haladásod. A leckéket el is olvashatod és meg is hallgathatod. Mivel a téma óriási, ezért a legfontosabb dolgok alapjaival ismerkedhetsz meg, innen azonban már önálló gyakorlással is továbbléphetsz.


Teljes NLP Online Tréningcsomag
A Teljes NLP Online Tréningcsomag tartalmazza a Turbó Kommunikáció című 14 részes online tréninget, valaminz az Online NLP Tréning című, 42 részes oktatóanyagot. Mindkét tréning ritmusát az email-ekben érkező tananyag adja meg.A Turbó Kommunikáció 2 hetes, az Online NLP Trénig hat-, illetve tizenkét hetes változatban érhető el. Ez a csomag tehát választásod szerint nyolc vagy tizennégy héten keresztül tartó levélsorozat formájában vehető igénybe.